Det är härligt att ha en garderob full med kläder, men det är lite problematiskt om du ska flytta eller göra en långresa. Om du har lite för mycket mode som du ändå vill ha kvar, så kan du magasinera dina kläder tillsammans med andra saker. Så behöver du inte sälja eller ge bort några favoriter.

 

Magasinera i Göteborg

För så lite som 375 kronor i månaden kan du magasinera 4 kvadratmeter. Det är perfekt för dig som bor trångt och inte har något förråd. Där kan du lägga skidkläder, vinterskorna och sportutrustning. Magasinering är också en bra lösning när du håller på att flytta eller om du ska utomlands. Att magasinera är ofta en bättre lösning än att sälja och sedan behöva köpa allt nytt igen. Du hittar magasinering Göteborg hos Rent & Move som även erbjuder flytthjälp av dina kartonger och möbler till magasinet. På deras sajt kan du lätt räkna ut hur mycket det kommer att kosta, beroende på om det handlar om ett par kartonger eller en femma. Du väljer hur länge du ska magasinera dina saker och det finns alltid en lösning på ditt problem.

Behåll modet

Under lång tid har det varit en slit- och slängkultur, särskilt inom modevärlden. Det är fortfarande många som handlar fast fashion, men riktigt modemedvetna personer har lämnat den livsstilen. Mode handlar ju om skönhet, att uttrycka sig och en slags individualism. Att skapa sin egen stil. Därför är det mycket smartare att du sparar dina kläder. Återanvänd dem om ett par år. För att klä dig i ett mer hållbart mode är det klokt att du satsar på att köpa bra märken och plagg som du verkligen vill ha. Ta dig tid att hitta din egen stil, så kommer du alltid vara snyggt klädd och kan lätt matcha plaggen i din garderob. Samtidigt som du även kommer att vilja behålla de kläder som du har. Du har köpt dem med en tanke, och inte bara för att de råkade vara på rea. I framtiden kommer det att bli än mer fokus på det hållbara modet där vi återanvänder kläder från år till år. Genom att magasinera ditt modeplagg sparar du både pengar, skapar en egen stil och är klimatsmart.