När det kommer till mode och smink är dessa två i kombination det som kommer ge dig den bästa looken. Smink kan höja olika plagg och vice versa, speciellt om du ska ut på fest. När du ska sminka dig är produkterna väldigt viktiga. Ett varumärke som producerar olika sminkprodukter är Max Factor, som verkligen håller det som utlovas. Max Factor är ett etablerat varumärke som skapar innovativa sminkprodukter. De har allt från foundations och mascaror till ögonskuggor i alla möjliga färger. Max Factor har alla sminkprodukter du kan tänkas behöva till alla möjliga tillfällen som livet bjuder på. Det kan ta ett tag att hitta rätt produkter men ge inte upp om så är fallet.

 

Inspireras av trender inom mode och makeup

 

Det viktigaste när du ska sminka dig, oavsett tillfälle, är att du känner dig bekväm med sminkningen. Du ska känna dig snygg och vacker när du har sminkat dig. Sedan är det en bra idé att matcha sminkningen med de kläder som du ska bära för att få en komplett look. Det bästa är att du testar dig fram till vad du gillar och tycker om. Du kan ta inspiration av trender om du vill göra något nytt med din sminkning. När det kommer till trender inom sminkning är det allt från neonögonskuggor till röda läppar som är inne. Det syns även mycket jordnära toner och dova sminkningar med sotningar det här året. När det kommer till modetrender den här säsongen syns det mycket cut outs, minikjolar, starka färger, spets, draperade plagg och mycket kroppsnära mode.

 

Bygga en bra basgarderob

Precis som med smink är det en bra idé att försöka hitta din stil. När du har din stil och vet vad du gillar kan du inspireras av de olika trenderna som kommer och går. Du kan med fördel bygga dig en basgarderob som är i din stil och sedan när det kommer nya trender kan du plocka in några nya plagg som kompletterar din bas. På så sätt kan du alltid kombinera snygga outfits oavsett vad du ska göra. Med en bra basgarderob har du också alltid något som du kan ta på dig. Alla klädkrisar kommer vara undanröjda om du har en bra grund att stå på när det kommer till kläder. När du bygger upp din basgarderob ska du tänka på att fylla den med kläder som du kan bära säsong efter säsong, de ska i princip aldrig bli omoderna.