Har du egna barn eller är du kanske på jakt efter presenter till en yngre släkting? Då är det dags att tänka till lite extra, för barn kan vara oerhört noggranna när det kommer till kläder och utsmyckningar. Vill du ge bort en present som verkligen uppskattas så ska du inte gå in i närmaste klädbutik och köpa något som du själv tycker är gulligt. Istället bör du tänka på individen du handlar till, och köpa något som visar att du vet vem hon/han är innerst inne.

 

Vuxna människor tenderar att vilja berätta en rad saker med sina kläder och accessoarer. Du går säkert själv i kläder som säger en hel del om ditt genus, din ekonomi, din musiksmak och dina intressen? Kanske har du också något klistermärke eller en knapp som berättar vem du tänker rösta på i nästa val? I sådant fall ska du inte bli förvånad om barnen du känner också vill ha klistermärken och kläder som säger något om deras intressen och värderingar. Hos eStore hittar du en uppsjö av coola klistermärken som berättar om barnet ifråga är en gamingfantast, en djurvän, en dinosaurieexpert, en superhjälte eller någon som älskar allt som är klassiskt feminint. Klistermärkena kan med fördel användas som accessoarer på ryggsäcken eller gymnastikpåsen, men de passar naturligtvis lika bra i hemmet.

Därför är kläder och accessoarer viktiga för barn

Många vuxna tänker att barn inte förstår sig på mode, och att det är huvudsaken att de yngre familjemedlemmarnas kläder är hela och rena. Kläder och accessoarer är dock de perfekta verktygen för barn att känna tillhörighet och att skaffa sig nya vänner på skolgården. Saker som kläder och klistermärken är en utmärkt isbrytare för ungar som är blyga och behöver lite hjälp på traven i det sociala spelet. Accessoarer kan dessutom öka ett barns motivation, och inspirera dem att utveckla nya intressen. Kanske kan den där hårdrockströjan få ditt kusinbarn att upptäcka en musikgenre som han trodde att han avskydde? Eller så kommer de där hundklistermärkena göra att din dotter väljer veterinäryrket i framtiden.