När det kommer till kläder och kroppsform handlar det ofta om vad du ska dölja för att se snygg ut. Det är mycket bättre och roligare att framhäva det du faktiskt gillar och är nöjd med på din kropp. Om du är väldigt missnöjd med någon kroppsdel kan du undersöka om det finns några möjligheter att göra en förändring, exempelvis genom träning eller ett skönhetsingrepp. Om du är väldigt missnöjd med din byst är det fullt förståeligt att du vill genomgå ett skönhetsingrepp för att du ska orka och kunna må bra. Hos Motiva kan du optimera dina bröst efter hur du vill ha dem. Operationerna är speciellt utformade för att minimera ärrbildning och samtidigt göra att bysten ser naturlig ut.

 

Framhäv det som är unikt med dig

 

När du har dina nya bröst som du älskar kommer du förmodligen vilja framhäva dem och det är fullt rimligt. Djupa urringningar är din bästa vän om du vill framhäva bysten. Du kan exempelvis ha en skjorta uppknäppt långt ner eller bära kavajen utan att ha en skjorta eller t-shirt under. Annars finns det många klänningar och toppar som har djupa urringningar. Om du vill lägga mer fokus på armarna ska du bära linnen, kortärmade blusar och klänningar utan ärm. Det kommer framhäva dina armar på ett snyggt sätt. Ett tips är att om midjan är mindre markerad kommer armarna att synas ännu mer.

 

Om du vill framhäva ryggen eller axlarna

Om du älskar din rygg ska du absolut inte hålla igen. Dessutom är det väldigt trendigt med bar rygg sommarsäsongen 2021. Men oavsett trender är det alltid snyggt med öppen rygg. Det finns massor med olika urringningar baktill. Toppar med öppen rygg och knytning är speciellt trendiga just nu. Om det är axlarna du vill lägga mest fokus på är off shoulder-överdelar i alla former något du ska testa för att visa upp dina axlar.

Fokus på benen och midjan

Om du vill visa upp dina ben ska du såklart försöka vara barbent så mycket det går när vädret tillåter det. Men i Sverige där det inte är varmt speciellt många månader per år kan du försöka hitta ett par jeans eller andra byxor som sitter åt och visar dina ben som du önskar. Tights som är väldigt populärt nu är perfekt om du vill visa upp dina ben. För att lägga fokus på midjan ska du satsa på olika skärp. Det finns många snygga skärp som du kan investera i. Du kan använda skärp till kavajen, klänningen eller i dina byxor som har en hög midja. En skärp i midjan kan göra stor skillnad för din outfit.