Om du funderar över vilka plagg du ska satsa på i sommar behöver du inte tänka på det längre. Om du investerar i fem nyckelplagg kommer hela din sommar vara räddad, oavsett vad du ska göra. Om du köper nyckelplagg av det klassiska slaget som passar i basgarderoben kommer du även kunna använda dem nästa sommar. Om du letar snygga kläder i bra kvalité har Rodebjer allt du behöver.

 

En luftig sommarklänning är ett måste

 

Ett plagg som definitivt är ett nyckelplagg på sommaren är klänningen. Hitta en klänning som är luftig, sitter löst och har en ljus färg. Välj en klänning som är midilång, som slutar någonstans mellan knä och vad. Försök också att hitta en klänning som du vill bo i hela sommaren. Då kommer du vilja bära den ofta och till olika tillfällen.

Linneskjorta och jeansshorts är alltid trendigt

Linneskjortan är också ett plagg som aldrig går ur tiden. Det är viktigt att den är av linne för att du både ska vara sval och stilsäker. Speciellt om du jobbar under sommaren vill du vara klädd men ändå sval. Det finns linneskjortor i flera olika färger att välja bland. Ett par shorts är ett måste. Jeansshortsen är något som alltid är mer eller mindre inne. Ett par shorts i linne är ett annat alternativ.

Hitta en klassisk baddräkt som du trivs i

För att kunna ta ett dopp i det blå är en snygg baddräkt något som du behöver. Satsa på en stilren baddräkt som du trivs i. Du ska kunna bära den en hel dag på stranden och känna dig bekväm. Baddräkten kan du också bära tillsammans med jeansshortsen eller kjolen. Du kan bära din linneskjorta över baddräkten när det är riktigt varmt och du vill skydda dig från solen. Du kan med fördel hitta två stycken baddräkter så att du kan byta till en torr efter badet.

Midikjolen är säsongens riktiga stjärna

Midikjolen är ett annat nyckelplagg som du inte kommer vilja vara utan i sommar. När det är riktigt varmt och du inte hänger på stranden kan en kjol i satin eller annat luftigt material vara perfekt för att hålla dig sval men ändå få dig att känna dig klädd. Du kan både klä upp och ner midikjolen. Bär ett par klackar och en snygg blus om du ska på fest eller middag. Klä ner kjolen med en t-shirt och sneakers. Midikjolen är supertrendig denna säsong så det finns mängder av snygga kjolar att fynda.