Har du ett företag och vill marknadsföra det lite extra genom olika profilkläder? Personalen är företagets ansikte utåt och om de använder företagets reklamprodukter är det en kostnadseffektiv marknadsföringsmetod. Det krävs nämligen en liten investering men potentialen för vad investeringen kan åstadkomma är mycket större. Genom att välja moderiktiga kläder som det anställda tycker är snygga kan du få dem att använda profilkläderna även på fritiden. Det är också bra om kläderna har bra kvalité. En sladdrig tröja som förlorar passformen efter fem tvättar vill ingen använda. Väljer du också lite diskretare märkning ökar chanserna att fler anställda vill använda kläderna oftare.

Välj klassiska kläder av bra kvalité

Skjortor är ett bra plagg att satsa på när det kommer till profilkläder. Det är ett plagg som fungerar i många olika situationer och sammanhang. Det finns skjortor både för dam och herr. Snygga tröjor som har bra passform och har en klassisk stil är också något som många kan gilla. Linnen kan också vara något som går hem hos kvinnor under sommarperioden. Att ge personalen en bra moderiktig jacka är också en bra idé. Det finns många modeller att välja bland och det finns både vinterjackor och fritidsjackor. Om profilkläderna har en klassisk stil kommer de att gå matcha med andra typer av plagg och det kommer passa fler i personalen.

Tidlösa plagg som alltid fungerar

Det finns en del plagg som består oavsett vilka modeflugor som är aktuella som den vita bomullsskjortan och t-shirts i neutrala färger. Dessa två överdelar går att kombinera med det flesta underdelarna. Om du ska investera i några klassiska plagg så är det förutom skjortan och t-shirts ett par jeans, en kostym, en stickad tröja och en trenchcoat. En basgarderob bör helst bestå av färgerna svart, mörkblått, vitt, brunt och beigt. Tidlösa plagg är oftast stiliga, eleganta och traditionella.